Тиждень пожежної безпеки

 






  02 листопада 2020 року для учнів 5 класу Високобайрацького НВК класний керівник Грінченко В. В. провів виховну годину на тему: «Правила поводження з вогнем». Захід відбувався в рамках загальношкільного тижня безпеки життєдіяльності «Іскру гаси до пожежі, бо вогонь не знає межі». Метою заходу було поглибити знання учнів про причини виникнення пожежі, вчити цінувати людське життя та берегти своє здоров’я, познайомити з діями при пожежі; розвивати пам'ять, увагу, творчу уяву учнів, мовлення; виховувати навички обережного поводження з вогнем.

       Вчитель намагався донести учням думку про те, що вогонь несе важливе значення в житті людини. Це друг, ворог та символ. А найголовніше в житті людини ніколи не зустрічатися з вогнем-ворогом, а якщо з певних причин це таки трапиться – вміти його побороти.

       Головна ціль заходу була досягнута, адже учні ще раз повторили основні правила поводження при пожежі, зокрема повторили основні засоби пожежо-гасіння та як ними користуватися.

       В кінці заходу класний керівник підвів підсумки, а діти в парах обмінялися своїми знаннями з правил пожежної безпеки, набутими під час виховного заходу.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Бій під Крутами